Milinko Živković od danas poslanik u republičkoj skupštini

500 0
Milinko Živković došao i do republičkog mikrofona

BOR, (IST Media, S.T.) Direktor marketinga Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor Milinko Živković, od danas je poslanik Srpske napredne stranke u republičkoj skupštini.

Živković, predsednik Okružnog odbora SNS, dobio je upražnjeno poslaničko mesto SNS i danas je u Skupštini položio zakletvu. On je jedini poslanik iz Bora u Skupštini Srbije.

 

Odbornik je opozicione SNS i u Skupštini opštine Bor, i već duže vreme koordinator radova na uređenju Bora novcem koje ulažu donatori RTB-a Bor. Bio je najodgovorniji za izgardnju borskog Zoološkog vrta i hotela Jezero na Borskom jezeru.

Iako opozicionar, retko je izlazio za govornicu u lokalnom parlamentu. Rodom je iz Raške, pa pojedini odbornici opozicije dovode u sumnju to što je kapitalne radove na rekonstrukciji i asfaltiranju ulica u Boru dobila firma iz njegovog rodnog grada – „Megalit-Šumik“

Ovogodišnji je dobitnik nagrade RTB-a „Inženjer Šistek“, a ostaće upamćen po tome što se odrekao novčanog dela u koristi roditelja petoro novorođene borske dece.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X