Milinko Živković od danas poslanik u republičkoj skupštini

454 0
Milinko Živković došao i do republičkog mikrofona

BOR, (IST Media, S.T.) Direktor marketinga Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor Milinko Živković, od danas je poslanik Srpske napredne stranke u republičkoj skupštini.

Živković, predsednik Okružnog odbora SNS, dobio je upražnjeno poslaničko mesto SNS i danas je u Skupštini položio zakletvu. On je jedini poslanik iz Bora u Skupštini Srbije.

 

Odbornik je opozicione SNS i u Skupštini opštine Bor, i već duže vreme koordinator radova na uređenju Bora novcem koje ulažu donatori RTB-a Bor. Bio je najodgovorniji za izgardnju borskog Zoološkog vrta i hotela Jezero na Borskom jezeru.

Iako opozicionar, retko je izlazio za govornicu u lokalnom parlamentu. Rodom je iz Raške, pa pojedini odbornici opozicije dovode u sumnju to što je kapitalne radove na rekonstrukciji i asfaltiranju ulica u Boru dobila firma iz njegovog rodnog grada – “Megalit-Šumik”

Ovogodišnji je dobitnik nagrade RTB-a “Inženjer Šistek”, a ostaće upamćen po tome što se odrekao novčanog dela u koristi roditelja petoro novorođene borske dece.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X