Kriminalci povratnici prave haos u Boru jer im je zakon blagonaklon

534 0

BOR (IST Media) Po ko zna koji put, u Boru se dešava ista stvar. Dok policija hapsi, sud oslobađa ili izriče minimalne kazne, a građani žive strahujući za svoju imovinu. Često i za živote.

 

policija hapssenje 3Borska policija uhapsila je višestruke povratnike u izvršenju krivičnih dela, S. Š. (19) i B. Š. (18), iz Bora, kojima se ovaj put stavlja na teret pretnja porodici člana obezbeđenja u RTB Bor, koji ih je osujetio u krađi sekundarnih sirovina.

 

“Oni se sumnjiče da su stražarima RTB Bor, koji su ih zatekli u krugu firme, uputili ozbiljne pretnje da će napasti njih i članove njihove porodice”, saopštila je policija.

 

Ova dvojica su sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

 

Kako smo saznali, reč je o višestrukim povratnicima koje policija redovno hapsi za različita krivična dela, ali, nakon blagih kazni, ili čak oslobađujuće presude, oni se ohrabreni vraćaju kriminalu.

 

U trenutku hapšenja, kako smo saznali, bili su pijani.

 

U policiji sležu ramenima, nezadovoljni procesuiranjem kriminalaca. Često bivaju pušteni na slobodu zbog krađe “manje vrednosti”.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Ako gradjanin nije zasticen od prevarata i lopova jos budu dokazi pa jos pusteni ili se nadje neki nacin da bude simbolicno osudjen nesto nije dobro jer konstanto gradjani zameraju policiji jer navodno nerade svoj posao

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X