Kompanije i banke u Srbiji nude letnju praksu za studente

297 0

SRBIJA (IST Media, Beta) Sve više kompanija i banaka u Srbiji nude letnju praksu za studente kako bi stekli potrebno radno iskustvo i dobili eventualno zaposlenje.

 

praksa studenti

IT kompanija Aseko SEE saopštila je da je otvorila poziv za letnju praksu za studente i diplomce sa fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja Univerziteta u Srbiji.

 

Ove godine, pokrenut je i poseban sajt, gde studenti mogu da se prijave do 17. juna (http://journey.asseco.com/), a najuspešnijim studentima, nakon prakse, biće ponuđen i posao.

 

Letnja praksa biće organizovana u kompaniji Aseko SEE, u dva termina, od 4. do 29. jula i od 1. do 26. avgusta, a broj mesta je ograničen.

 

Aviokompanija Er Srbija takođe je uvela letnju praksu za mlade i studente.

 

Kako su naveli, program će omogućiti sticanje praktičnog iskustva i priliku za obuku na radnom mestu u brojnim sektorima Er Srbije, uključujući Ketering, koji proizvodi sve obroke na letu avio-kompanije, Tehniku koja je odgovorna za održavanje aviona,  kao i u okviru operativnih timova na Aerodromu Nikola Tesla.

 

Ta kompanija je takođe navela da će najbolji kandidati dobiti priliku za zaposlenje, a rok za slanje prijava je 26. jun.

 

Letnju praksu organizuje i Unikredit banka i to za studente ekonomije, prava, matematike, informacionih tehnologija, organizacionih nauka, mašinstva ili građevine.

 

Mladi će imati mogućnost da u periodu od najviše dva meseca, od jula do septembra, upoznaju radno okruženje Unikredit banke, a svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do 19. juna.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X