DruštvoTema danaНекатегоризовано

Kompanije i banke u Srbiji nude letnju praksu za studente

SRBIJA (IST Media, Beta) Sve više kompanija i banaka u Srbiji nude letnju praksu za studente kako bi stekli potrebno radno iskustvo i dobili eventualno zaposlenje.

 

praksa studenti

IT kompanija Aseko SEE saopštila je da je otvorila poziv za letnju praksu za studente i diplomce sa fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja Univerziteta u Srbiji.

 

Ove godine, pokrenut je i poseban sajt, gde studenti mogu da se prijave do 17. juna (http://journey.asseco.com/), a najuspešnijim studentima, nakon prakse, biće ponuđen i posao.

 

Letnja praksa biće organizovana u kompaniji Aseko SEE, u dva termina, od 4. do 29. jula i od 1. do 26. avgusta, a broj mesta je ograničen.

 

Aviokompanija Er Srbija takođe je uvela letnju praksu za mlade i studente.

 

Kako su naveli, program će omogućiti sticanje praktičnog iskustva i priliku za obuku na radnom mestu u brojnim sektorima Er Srbije, uključujući Ketering, koji proizvodi sve obroke na letu avio-kompanije, Tehniku koja je odgovorna za održavanje aviona,  kao i u okviru operativnih timova na Aerodromu Nikola Tesla.

 

Ta kompanija je takođe navela da će najbolji kandidati dobiti priliku za zaposlenje, a rok za slanje prijava je 26. jun.

 

Letnju praksu organizuje i Unikredit banka i to za studente ekonomije, prava, matematike, informacionih tehnologija, organizacionih nauka, mašinstva ili građevine.

 

Mladi će imati mogućnost da u periodu od najviše dva meseca, od jula do septembra, upoznaju radno okruženje Unikredit banke, a svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do 19. juna.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X