Društvo

Kako da pohađate BESPLATNU MICROSOFT EDUKACIJU i šta vam je potrebno

Microsoft edukacija

Microsoft Srbija i Dynamics 365 Business Central partneri organizovaće od 17. avgusta do 5. septembra 2020. besplatnu obuku pod nazivom nazivom D365 Business Central Akademija.

Na raspolaganju je 40 slobodnih mesta, a poziv se odnosi na diplomce ili apsolvente – ekonomiste, menadžere, informatičare, inženjere – sve one koji imaju potencijal i želju da se bave prestižnim i dobro plaćenim poslom implementacije Dynamics NAV ili Dynamics 365 Business Central rešenja. Svi zainteresovani studenti mogu  da se prijave na mail D365BCAcademy@outlook.com najkasnije do 30. jula.

Microsoft u Srbiji želi da investira u mlade i perspektivne ljude i zato organizuje besplatnu obuku za polaznike koji će se baviti poslovima implementacije Dynamics 365 rešenja, navodi se u saopštenju.

Business Central Akademija, ranije poznata kao NAV Akademija se održava u Srbiji počev od 2007. godine, a do sada je održana je više od 10 puta.

Uvek smo za cilj imali da pomognemo diplomcima ili apsolventima da steknu dodatno praktično znanje, koje bismo  im pomogli da se zaposle  odmah nakon završenog fakulteta. Na osnovu dosadašnjih iskustava, oko 80% polaznika je dobilo ponude za posao u nekoj od Microsoft Dynamics partnerskih kuća nakon završenog treninga, a dobar deo čelnih pozicija u tim kućama drže upravo polaznici NAV Akademija od pre desetak godina, izjavio je Aleksandar Totović iz kompanije Microsoft.

Na BC/NAV Akademiji, predavanja će držati iskusni stručnjaci iz Microsofta i partnerskih kompanija. To će ujedno biti i prilika polaznicima da se upoznaju sa ljudima iz partnerskih kompanija i predstave u najboljem svetlu. Predavanja su zamišljena u trajanju od 4 sati dnevno (uz planirane pauze). Učesnici će koristiti sopstvene računare, a Microsoft će obezbediti pristup rešenju Dynamics 365 Business Central, kao i ostalim neophodnim sistemima, kako bi učesnici mogli aktivno da učestvuju u treningu.

Ove godine obuku ćemo održavati u virtualnom okruženju. Iskoristićemo svo stečeno iskustvo u online obukama koje smo sagradili u prethodnih par meseci, kao i Microsoftove Teams koji nam može obezbediti ovakav tip obuke. Zbog udaljenosti, ranije je bilo složenije za studente koji nisu živeli u Beogradu, a sada nemamo takvih ograničenja. Zato i pozivamo sve studente završnih godina iz svih gradova Srbije da se jave. Minimum će steći kvalitetno znanje iz implementacije poslovnih softverskih rešenja, a vrlo verovatno i obezbediti dobro plaćen i izazovan posao, zaključuje Aleksandar Totović.

Predavanjima će biti obuhvaćene sledeće Dynamics 365 Business Central, odnosno Dynamics NAV oblasti, a naravno sva predavanja će biti na srpskom jeziku:

  1. Business Central Introduction, Deployment, Personalization and User Experience
  2. Application Setup in Business Central
  3. Trade and Inventory in Business Central
  4. Manufacturing I in Business Central
  5. Finance Essentials in Business Central
  6. Finance Advanced in Business Central
  7. Fixed Assets in Busines Central
  8. Costing in Business Central
Šta je potrebno?

Potrebno je da studenti pošalju svoj CV sa propratnim tekstom na mail adresu. U CV-u je obavezno da se navede trenutni status na fakultetu, kao i prosek ocena, uz naglasak na eventualno iskustvo u radu sa nekim ERP rešenjem na fakultetu, kao i šta je to što ih preporučuje za učešće na ovom treningu. Po završenom treningu, biće organizovan test gde će moći da provere svoje stečeno znanje.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X