Politika

Ivica Dačić iz Bora poručio: Za interese grada i regiona, ispred SPS-a brinuće Nikola Šainović

Dačić i Žikić

 

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, prilikom posete Boru, izjavio je da veoma važno da se nastavi razvoj Bora i da se poštuju principi zdrave životne sredine, a kadrovski, u Boru najviše računa na nekadašnjeg predsednika Vlade Srbije u vreme hiperinflacije devedesetih i haškog osuđenika – Nikolu Šainovića.

Dok Šainović stoji pored mene, nemojte da se sekirate za interese Bora. On, kad je i u Hagu bio, i kada je došao, odmah mi je dao papir o industrijskom razvoju čitavog ovog okruga i ove sredine. Jednostavno, to je jače od njegove političke aktivnosti, istakao je Ivica Dačić.

On je sa predstavnicima SPS iz Bora i okolnih gradova Timočke krajine razgovarao o aktuelnoj društveno političkoj situaciji i o pripremama za referendum i predstojeće izbore.

U ovom okrugu uvek smo imali bolje izborne rezultate nego u drugim krajevima Srbije, tako da mi i ubuduće računamo na partijske organizacije iz borskog i zaječarskog okruga, rekao je Ivica Dačić.

Koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u proteklih devet godina ocenio je pozitivno i dodao da je već dogovorena saradnja i nakon izbora.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X