Politika

Ivica Dačić iz Bora poručio: Za interese grada i regiona, ispred SPS-a brinuće Nikola Šainović

Dačić i Žikić

 

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, prilikom posete Boru, izjavio je da veoma važno da se nastavi razvoj Bora i da se poštuju principi zdrave životne sredine, a kadrovski, u Boru najviše računa na nekadašnjeg predsednika Vlade Srbije u vreme hiperinflacije devedesetih i haškog osuđenika – Nikolu Šainovića.

Dok Šainović stoji pored mene, nemojte da se sekirate za interese Bora. On, kad je i u Hagu bio, i kada je došao, odmah mi je dao papir o industrijskom razvoju čitavog ovog okruga i ove sredine. Jednostavno, to je jače od njegove političke aktivnosti, istakao je Ivica Dačić.

On je sa predstavnicima SPS iz Bora i okolnih gradova Timočke krajine razgovarao o aktuelnoj društveno političkoj situaciji i o pripremama za referendum i predstojeće izbore.

U ovom okrugu uvek smo imali bolje izborne rezultate nego u drugim krajevima Srbije, tako da mi i ubuduće računamo na partijske organizacije iz borskog i zaječarskog okruga, rekao je Ivica Dačić.

Koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u proteklih devet godina ocenio je pozitivno i dodao da je već dogovorena saradnja i nakon izbora.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Opozicija Bora: Gradonačelnik zloupotrebljava funkciju u izbornoj kampanji

Ist Media

Vesić obećao rekonstrukciju puta koje je JP “Putevi Srbije” obećalo pre tri godine

Ist Media

[VIDEO] Dimnim bombama i transparentima, opozicija blokirala rad sednice SO Majdanpek

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X