IN MEMORIAM: Dalibor Orsovanović (1977 – 2020)

170 0
dalibor orsovanovic

Nakon teške borbe sa opakim virusom, danas nas je, prerano, u 44. godini života, zauvek napustio Dalibor Orsovanović, dugogodišnji direktor JKP „3. oktobar“ i zamenik predsednika Vlaškog nacionalnog saveta.

Otišao je najbolji među nama. Napustio nas je veliki čovek koji se istakao svojom skromnošću, radom i zalaganjem. Dobar sin, suprug, otac, dobar direktor, veliki drug, saradnik, napustio nas je dobar čovek. Otišao je mlad, u usponu snage, koji je za života postigao i iza sebe ostavio mnogo, navodi se u oproštajnom obraćanju gradonačelnika Bora.

Bio je celu deceniju jedan od najboljih direktora u gradu, odgovoran radnik i saradnik, uvek na usluzi svima, spreman da svakom, bez razlike, izađe u susret i pomogne. Sposoban, vredan, uvek vedar, šaljiv i nasmejan. Bio je pravi primer vođe, koji je entuzijazmom i marljivošću uvek išao napred, a nije zapostavio ni rodno selo i zemlju koju je voleo.

Grad Bor pretrpeo je nenadoknadiv gubitak, a najviše je izgubila njegova porodica. Naše misli i molitve su uz njih, pamtićemo Dalibora kao dobrog, vrednog, odanog i posvećenog čoveka.

Dalibore, neka ti je večna slava i hvala – Aleksandar Milikić, grad Bor

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Milovan Božovic |

    Dalibor je bio izuzetan otac,covek i saradnik. Dobar drug i uvek raspolozen da pomogne svakom. Ovo je nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu,prijatelje i grad. Najiskrenije saučešće porodici.
    Milovan Božović

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X