Gradonačelnik Zaječara: Nekome stalo da protiv mene vodi hajku

783 0

ZAJEČAR, (IST Media) Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, izjavio je danas da mu nikada niko nije dostavio obaveštenje o pokretanju postupka protiv njega od strane Agencije za borbu protiv korupcije, jer je bez saglasnosti stupio na drugu funkciju.

 

Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je danas da je narodni poslanik i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić odbio da primi obaveštenje o pokretanju postupka protiv njega jer je bez saglasnosti Agencije stupio na drugu funkciju.

 

U saopštenju Agencija je izrazila žaljenje što je Ničić odbio da primi uredno poslato obaveštenje.

 

Agencija je navela da dostava obaveštenja Ničiću, prema izveštajima iz pošte, nije uspela dva puta – 14. i 15. avgusta, niti je on u roku od pet dana preuzeo obaveštenje Agencije iz pošte.

 

Ničić je, međutim, rekao za IST Media da nikada niko nije doneo obaveštenje ni privatno ni u opštini, i da je Agencija prenela čistu laž.

 

“Jedva čekam da primim taj dokument i preuzmem pravne radnje jer nemam razloga da ga odbijem”, dodao je on.

 

Ničić je dodao da je spreman da ode sa obe funkcije ukoliko neko potvrdi da je odbio da primim bilo kakav dokument koji mu je poslala Agencija.

 

“Ne znam kome to treba, ali je očigledno nekome stalo da me svaki dan provlače u medijima zbog nekih afera. Nekome u srbiji treba da skloni Ničića posle osam godina vođenja Zaječara, ali je ružno što se u tu opštu hajku uključila i Agencija za borbu protiv korupcije”, rekao je gradonačelnik Zaječara.

Boško Ničić (foto: Šumadija press)

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X