Pobednik na 12. “Olarijadi” u Slatini, Goran Mijailović iz Golupca

272 0

BOR, (Dragan Popaz) U borskom selu Slatina, sinoć (sreda), održana je dvanaesta „Olarijada“, takmičenje pevača amatera u izvođenju pesama popularnog pevača iz ovog mesta, pokojnog Branka Olara, a pobednik  je Goran Mijailović iz Golupca.

 

Pobednička pesma Goran Mijailović iz Golupca na 12 "Olarijadi" u Slatini *** Foto: D.Popaz

 

Goran Mijailovic pobednik 12. "Olarijade"

Puna tri sata smenjivali su se pevači iz Bora, Slatine, Luke, Negotina, Kladova, Golupca, Šarbanovca kao i gosti u revijalnom programu Benko Paulić, Željko Činčarević, Dejan Krčoba, Benko Paulić, Goran Živković i Deni Olar.

 

Više od 600 pobornika Olarevih pesama uživalo je u interpretaciji pevača amatera u Domu kulture u Slatini, a stručni žiri je za pobednika porglasio Gorana Mijailovića iz Golupca. Druga je bila Jela Marijanović iz Bora, a treći Novica Stanković iz Slatine. Specijalnu nagradu žirija dobio je Borko Olar unuk pokojnok poznatog vlaškog pevača Branka Olara.

 

Dodela nagrada učesnicima na "Olarijadi"

 

Organizatori „Olarijade 2012“ bili su Centar za kulturu Bor, KUD „Branko Olar“ , MZ Slatina i porodice Olar i Janošević. Pokrovitelj manifestacije bila je Opština Bor, dok je nagrade obzbedila sestra Branka Olara, Stana Janošević.

 

Medijski sponzori: Ist media Bor, TV Bor, TV Sezam.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Potres kod Majdanpeka

Piše - 3. September 2012. 0
MAJDANPEK, (FONET) Zemljotres jačine 2,4 Rihterove skale, potresao je danas oko 16 sati okolinu Majdanpeka, objavio je Republički seizmološki zavod.…

Počinje zima

Piše - 21. December 2015. 0
SRBIJA (IST MEDIA, Beta) Zima na severnoj hemisferi počinje u utorak, 22. decembra, u 5.48, dok će za stanovnike južne…

There are 1 comments

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X