Pobednik na 12. “Olarijadi” u Slatini, Goran Mijailović iz Golupca

466 0

BOR, (Dragan Popaz) U borskom selu Slatina, sinoć (sreda), održana je dvanaesta „Olarijada“, takmičenje pevača amatera u izvođenju pesama popularnog pevača iz ovog mesta, pokojnog Branka Olara, a pobednik  je Goran Mijailović iz Golupca.

 

Pobednička pesma Goran Mijailović iz Golupca na 12 "Olarijadi" u Slatini *** Foto: D.Popaz

 

Goran Mijailovic pobednik 12. "Olarijade"

Puna tri sata smenjivali su se pevači iz Bora, Slatine, Luke, Negotina, Kladova, Golupca, Šarbanovca kao i gosti u revijalnom programu Benko Paulić, Željko Činčarević, Dejan Krčoba, Benko Paulić, Goran Živković i Deni Olar.

 

Više od 600 pobornika Olarevih pesama uživalo je u interpretaciji pevača amatera u Domu kulture u Slatini, a stručni žiri je za pobednika porglasio Gorana Mijailovića iz Golupca. Druga je bila Jela Marijanović iz Bora, a treći Novica Stanković iz Slatine. Specijalnu nagradu žirija dobio je Borko Olar unuk pokojnok poznatog vlaškog pevača Branka Olara.

 

Dodela nagrada učesnicima na "Olarijadi"

 

Organizatori „Olarijade 2012“ bili su Centar za kulturu Bor, KUD „Branko Olar“ , MZ Slatina i porodice Olar i Janošević. Pokrovitelj manifestacije bila je Opština Bor, dok je nagrade obzbedila sestra Branka Olara, Stana Janošević.

 

Medijski sponzori: Ist media Bor, TV Bor, TV Sezam.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X