Društvo

Donacija kompanije Ziđin. Kod obdaništa Crvenkapa novo igralište decu

Zijin park Crvenkapa 1

BOR – Kraj dečjeg vrtića “Crvenkapa” završena je izgradnja novog igrališta za decu, koje je sa četiri miliona dinara donirala kineska kompanija Ziđin.

Celo igralište, podloga i svi rekviziti za igru, izrađeni su od bezbednih materijala i u skladu su sa važećim evropskim standardom o bezbednosti opreme za dečija igrališta.

Danas su ga otvorili zamenik direktora Serbia Zijin Copper Simon Ling i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Deca zaslužuju posebnu pažnju, jer su nada lokalne zajednice i budućnost zemlje. Zbog toga treba da im obezbedimo bezbrižno detinjstvo. Mališanima vrtića ali i ostaloj deci želim u ime kompanije bezbrižne i radosne dane na ovom lepom igralištu, kazao je Simon Ling.

Zijin park Crvenkapa 20
Simong Ling: Kao mali nisam imao vremena da se igram na ovako lepom igralištu

Gradonačelnik Bora je rekao da je ovo zajednička inicijativa kompanije Ziđin i Grada Bora, i da je novo igralište jedno u nizu koje je Grad obezbedio kako bi se poboljšao kvalitet prostora za igru najmlađih.

On je dodao  da će narednih dana JKP “3. oktobar” urediti prostor oko igrališta, budući da do sada to nije bilo moguće zbog vremenskih uslova.

Ocenio je da je kompanija Ziđin pokazala da je odgovorna kompanija i da veruje kako je ovo tek početak saradnje u kome će kineski partner investirati u poboljšanje kvaliteta života građana Bora.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

U toku radovi na zameni toplotnih podstanica

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X