Društvo

Do ponedeljka prijavljivanje nezaposlenih za program „Moja prva plata“

nacionalna sluzba za zaposljavanje1

BOR, (IST Media) Prijavljivanje nezaposlenih lica za uključivanje u program Moja prva plata traje do ponedeljka 8. novembra a sva zainteresovana lica mogu se prijaviti elektronski na portalu „Moja prva plata“.

Proces izbora kandidata od strane poslodavaca trajaće najkasnije do 15. novembra a konačna lista poslodavaca sa brojem odobrenih izvršilaca za svakog poslodavca biće objavljena na pomenutom portalu do 27. novembra.

Zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i nezaposlenog, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze, obavljaće se u periodu od 28. novembra do 14. decembra.

Poslodavac može odabrati kandidata pre isteka roka za prijavu nezaposlenih, ali ga može radno angažovati i uključiti u program tek po zaključivanju ugovora.

Zato NSZ poziva sva nezaposlena lica do 30. godina, koja ispunjavaju uslove javnog poziva, da iskoriste mogućnost i uključe se u program.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

U toku radovi na zameni toplotnih podstanica

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X