Do danas 100 Borana izlečeno od covid19. Četiri novozaražena

123 6

BOR, (IST Media) Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, od 148 Borana zaraženih korona virusom od proglašenja pandemije, ukupan broj izlečenih je 100, a najnoviji podaci testiranja govore o četiri novozaražene osobe, saopštila je press služba grada Bora.

Nije saopšteno koliko je novotestiranih i koliko se rezultata iščekuje.

Bitku sa korona virusom, nažalost, izgubilo je troje Borana.

Na teritoriji Bora, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalaze se 162 osobe.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 6 comments

 1. Vesti uopšte nisu lepe, kako navodi pres služba Grada. Bile bi lepe ako bi saopštili da nema inficiranih. Nažalos, ima inficiranih, a danas je otkriveno još 4 novozaraženih. Znači virus je u kretanju. Radujemo se svakom izlečenom. Ali razmere epidemije ne ogledaju se u broju izlečenih već u broju zaraženih. Nevolja je u tome što se virus prenosi sa čoveka na čoveka, pa se pitamo kada će kraj.

  Odgovori
 2. Prema podacima Ministarstva zdravlja, objevljeni na sajtu covid19.rs, broj inficiranih borana na dan 7.5.o.g je156. Juče, 6 maja taj broj je bio 149.

  Odgovori
  1. To je zato što mnogi sa borskom ličnom kartom ne žive u Boru a bili su pozitivni. Isti je slučaj i sa Žagubicom. Pozitivna je bila osoba koja živi van te opštine.

   Odgovori
   1. Uredniče, ne brinite za moju obaveštenos., jer jako dobro poznajem situaciju. Kako god da slažete brojeve, očito ovde se stvari sporije popravljaju. Ako želite da vam pojasnim imate moj mejl pa se obratite.

    Odgovori
     1. ne da lažete, reč slažete znači ređate, navodite nekim redosledom. Izvinite zbog nepreciznosti. Uvreda ni u kom slučaju

Leave a comment

Your email address will not be published.

X