Četiri godine rada Info centra kompanije Rakita

512 0

Info centar kompanije Rakita Eksplorejšn (Exploration), koja posluje u sastavu kompanije Nevsun Risorsiz (Resources) iz Kanade, obeležila je 27. aprila 2018. četiri godine rada.

Tokom ovog perioda ostvarena je uspešna komunikacija sa svima koji su bili zainteresovani za sprovođenje projekta budućeg rudnika bakra i zlata Čukaru Peki, a zaposleni su blagovremeno bili i na usluzi lokalnom stanovništvu koje živi u zoni geoloških istraživanja.

Info centar Rakite do sada je posetilo oko 8.000 zainteresovanih građana opštine Bor, kojima su zaposleni u Centru uvek blagovremeno pružali releventne informacije.

Najviše interesovanja posetioci Info centra su pokazali za otkup zemljišta i zaposlenje, ali i za donacije koje kroz doprinos lokalnoj zajednici sprovodi kompanija Nevsun.

“Cilj otvaranja Info centra bio je uspostavljanje redovne komunikacije i informisanje lokalnog stanovništva o projektu geoloških istraživanja na ležištu Čukaru Peki. Po broju poseta i pruženim informacijama, pokazalo se da je taj cilj postignut, te da Info centar ima veoma veliku ulogu u realizaciji projekta”, rekao je memadžer za komunikaciju u Rakiti, Darko Stojadinović.

On je naglasio da je Info centar i dalje na usluzi svim zainteresovani stranama u prostorijama koje se nalaze u ulici Moše Pijade 46/6 ili putem telefona na broj 030/215-0067 od 8 do 16 sati.

Sve relevantne i pravovremene informacije, zainteresovani mogu preuzeti i na sajtu rakita.net

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X