Borskoj bolnici NEDOSTAJU HIRUŠKE RUKAVICE. Do daljeg samo hitne operacije

179 4

BOR, (IST Media) – Zbog nedostatka hiruških rukavica, u Opštoj bolnici Bor do daljeg će biti obavljane samo hitne operacije.

Kako se navodi u naredbi koju je potpisao direktor te ustanove dr Goran Joksimović, „zbog malog broja hiruških rukavica koje ima Opšta bolnica u Boru, elektivne operacije se odlažu do daljeg“.

Elektivne operacije su one koje su zakazane unapred, jer ne podrazumevaju hitnost.

U ove operacije spadaju operacija preponske kile, katarakte, mastektomija usled raka dojke, kao i presađivanje bubrega od strane živog donora.

U elektivne operacije spadaju i sve neobavezne operacije kao što je plastična hirurgija, kao što su fejslift ili ugrađivanje grudnih implanata.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 4 comments

 1. Dno.
  Kakva sramota. Neka se strpe pacijenti, kad prođu izbori, a direktor bolnice postane dostupan na radnom mestu gde ga plaćamo da bude, sad trenutno skuplja sigurne glasove po kućama, biće i rukavica, pa samim tim i operacija.

  Reply
  1. Džabe im sigurni glasovi kada im pomre pola nacije, što od korone koja divlja a mi idemo na izbore, a što zbog toga što ih leče takvi kakav je Joksimović tzv. doktor…
   Ko na vrata ulazi prvi – doktorska titula ili SNS knjižica? Ili čovek…?

   Reply
   1. Direktorska fotelja i privilegije koje uz nju idu, draga Marice.
    Često se već godinama pitam, zašto su pojedini doktori studirali, specijalizirali, položili Hipokratovu zakletvu, ako im je najvažnija stvar da budu direktori, načelnici…, a lečenje ljudi – sporedna.
    Nije reč samo o ovom doktoru, već o svima koji se bave politikom, dok im pacijenti drežde satima pred ordinacijama.
    Sramotno.

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X