FudbalSport

Borski trener Zaviša Milosavljević pomoćnik Druloviću u mladoj fudbalskoj selekciji Srbije

Zavisa Milosavljevic

 

Dugogodišnji fudbalski trener, Boranin Zaviša Milosavljević, pozvan je od strane Fudbalskog Saveza Srbije da se sa pozicije “trener analiticar” priključi mladoj fudbalskoj selekciji Srbije do 21 godine u predstojećim kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Slovačkoj.

Milosavljević, koji je trenutno vršilac dužnosti direktora ustanove Sportski Centar “Bobana Momčilović Veličković”, sa pozicije analitičara pomagaće na mečevima Luksemburg – Srbija 22. marta u Luksemburgu i Srbija – Severna Irska, koja će se odigrati četiri dana kasnije u Leskovcu.

Pored Luksemburga i Severne Irske, u grupi sa Srbijom su još i Engleska, Ukrajina i Azerbejdžan.

Engleska je najveći favorit u grupi i srpska reprezentacije je od ostrvljana doživela dva poraza. Mladi “orlovi”  su, međutim, do sada pobedili ostale rivale u grupi, te imaju šanse da se Evropskog prvenstva plasiraju kao najbolja drugoplasirana reprezentacija. Do kraja kvalifikacija je ostalo još pet utakmica

Trener mlade reprezentacije je Ljubinko Drulović, a Milosavljević je angažovan sa licencom profesionalca.

Zaviša Milosavljević, Ljubinko Drulović

Do sada je bio selektor reprezentacija Pakistana, Lesota i Kirgistana, a u Ruandi je njegov klub postao šampion i osvajač kupa te države. U Srbiji je trenirao reprezentacije mladih do 16 i 19 godina i bio trener više klubova u Srbiji i Crnoj Gori.

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Još tri sportska kluba od posebnog značaja za Bor. Za sport iz budžeta 120 miliona dinara

Miloš Marković

Novi predsednik FK Bor 1919 Čačanin Stanimir Prelić, prijatelj gradonačelnika Bora. Obećao ulazak u I ligu

Miloš Marković

[NAJAVA] Trofej Bora u basketu od 18. do 20. jula

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X