Servisne informacije

Deo grada bez grejanja zbog proboja na vrelovodu

 

Zbog curenja na delu vrelovodne mreže na adresi Kralja Petra Prvog, lokacija kod Studentskog doma, oko 8.30 došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za sledeće korisnike: naselja GHI, 4. i 5. mesna zajednica, Palestinsko naselje, Kučajna, OŠ “3.oktobar”, OŠ “Dušan Radović”, srednje škole Gimnazija i Mašinsko – elektrotehnička, Studentski dom i obdanište ”Dečija radost”, delovi ulica Vase Pelagića, Pere Radovanovića, Njegoševa, Kralja Petra Prvog, Zeleni bulevar, Omladinske brigade i ulica Tome Milovanovića.

U Toplani objašnjavaju da je problem uočen u toku jučerašnjeg dana ali se sa sanacijom krenulo danas kako bi obdanište, dve osnovne i dve srednje škole imale grejanje i kako bi se nastava nesmetano odvijala tokom dana.

Radnici toplifikacije su danas na terenu i nastoje da u što kraćem vremenskom roku saniraju nastalo curenje na vrelovodnoj mreži.

Normalizacija u isporuci toplotne energije očekuje se u toku dana.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za četvrtak i petak (11. i 12. april)

Ist Media

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za utorak (9. april)

Ist Media

Obaveštenje JKP Vodovod Bor o zatvaranju vode za utorak (9. april)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X