Politički marketingPolitikaTema danaНекатегоризовано

Borski socijalisti: Žene jačaju kroz naš Forum

BOR. Aktivisti koalicije SPS-PUPS-JS, danas su, povodom 8. marta, razgovarali sa ženama u Boru, o problemima sa kojima se suočavaju a koji utiču na njihov ravnopravan položaj u društvu.

 

“Koalicija SPS-PUPS-JS veoma poštuje prava žena. Iako je to veliki ispit za naše društvo, mi smo i na primeru pokazali kako to kod nas funkcioniše, samim tim što imamo precednicu poslaničkog kluba i ministarku zdravlja – Slavicu Đukić Dejanović.  Veliko je pitanje da li su prava žena u Srbiji jednaka kao prava muškaraca, i to je veliki ispit za društvo. Mi kroz naš Forum žena aktivno radimo na osnaživanju žena i edukacijom kako da se žene bave ne samo politikom, već i u naučnom, obrazovnom i svakom drugom pogledu, rekla je potpredsednica borskog SPS-a i kandidat za poslanika u Narodnoj Skupštini Jovanka Dinić.

 

sps karanfili 3

Jovanka Dinić u razgovoru sa Borankama

 

Pojedine Boranke su iznele niz primera neravnopravnosti, a jedan od njih je zahtev poslodavca da ne smeju ići na trudnička bolovanja, jer u protivnom sledi otkaz.

 

Aktivisti ove koalicije su na ulici damama poklanjale karanfile i pozvale ih da 16. marta na lokalnim i republičkim izborima glasaju za listu SPS-PUPS-JS.

 

sps karanfili 2 sps karanfili

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X