DruštvoTema danaНекатегоризовано

„Bebironče“ uredilo prilaz školi „3. oktobar“

BOR (IST Media) Udruženje roditelja „Bebironče“ dalo je svoj doprinos u sređivanju škole „3. oktobar“ pred početak školske godine. Uređen je prilaz školi i napravljena rampa za decu sa posebnim potrebama. Iznos donacije je 60.000 dinara.

 

Uz pomoć borskih privatnih preduzeća koja su donirala materijal, kao i aktivnosti članova udruženja, betoniran je prilaz školi, koji je bio u jako lošem stanju, te će učenici ove škole u novoj školskoj godini imati potpuno uređen ulaz u školu.

 

skola-3.oktobar-stepenište
Oronulo stepenište bilo nebezbedno za đake

 

„Udruženje se informiše koje su potrebe dece, i nakon što su nam ukazali na ovaj problem, mi smo se potrudili da koliko smo u mogućnosti, pomognemo i olakšamo i deci i roditeljima“, rekla je za IST Media Olivera Marjanović iz udruženja „Bebironče“.

 

Direktorka osnovne škole „3. oktobar“ , Snežana Savićević istakla je da je uređenje stepeništa i platoa od izuzetnog značaja za školu.

 

3.oktobar- stepenište
Novi izgled prilaza školi “3. oktobar”

 

„Zahvalni smo jer je udruženje odabralo našu školu. Sada su i đaci i roditelji, ali i zaposleni bezbedniji“, rekla je Savićević za IST Media.

 

Iz udruženja „Bebironče“  već najavljuju nove projekte, pa tako i mogućnost izgradnje parka na Savači, čime bi se doprinelo povećanju boravka u prirodi najmlađih.

 

„Imamo ideju da pronađemo donatore za izgradnju avantura parka na Savači za boravak dece u prirodi“, rekla je Majranović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

Serviser upozorava KADA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA SE ZAPALI

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X