Politika

[AUDIO] Janošević o peticiji opozicije, novoj crkvi, zoo vrtu i poločicama na bazenima

Janosevic DSC04070

 

Zamenik gradonačelnika Bora i poverenik SNS-a Milivoje Janošević, izjavio je da je nova bolnica potrebna Boru, i da očekuje da će izgradnja novog objekta početi najkasnije 2025. godine.

Sadašnja bolnica je u fazi raspadanja pa bi rekonsrukcija sadašnje bolnice bilo bacanje para u bunar, rekao je Janošević.

Ponovio je da se već naredne godine očekuje izrada projekta bolnice zašta će novac biti izdvojen iz gradskog budžeta, da je u toku eksproprijacija zemljišta preko puta Doma zdravlja, a da će izgradnju finansirati država.

Govoreći o potrebi izgradnje nove crkve nedaleko od nove bolnice, on je rekao da za dvadesetak godina neće postojati deo Bora na kome je sadašnja crkva Sveti Đorđe.

Svi mi to znamo ali neko ili neće da kaže ili da izgovori. To nije moja volja niti volja SNS, to je sudbina koju smo imali kada je 1903. otvoren rudnik, kazao je on.

O tome i ostalim temama sa današnje konferencije za novinare, poslušajte u audio prilogu:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Potreban dugoročni plan snabdevanja vodom kako bi se izbegle restrikcije

Ist Media

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X