FudbalSport

Borski trener Zaviša Milosavljević pomoćnik Druloviću u mladoj fudbalskoj selekciji Srbije

Zavisa Milosavljevic

 

Dugogodišnji fudbalski trener, Boranin Zaviša Milosavljević, pozvan je od strane Fudbalskog Saveza Srbije da se sa pozicije „trener analiticar“ priključi mladoj fudbalskoj selekciji Srbije do 21 godine u predstojećim kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Slovačkoj.

Milosavljević, koji je trenutno vršilac dužnosti direktora ustanove Sportski Centar „Bobana Momčilović Veličković“, sa pozicije analitičara pomagaće na mečevima Luksemburg – Srbija 22. marta u Luksemburgu i Srbija – Severna Irska, koja će se odigrati četiri dana kasnije u Leskovcu.

Pored Luksemburga i Severne Irske, u grupi sa Srbijom su još i Engleska, Ukrajina i Azerbejdžan.

Engleska je najveći favorit u grupi i srpska reprezentacije je od ostrvljana doživela dva poraza. Mladi „orlovi“  su, međutim, do sada pobedili ostale rivale u grupi, te imaju šanse da se Evropskog prvenstva plasiraju kao najbolja drugoplasirana reprezentacija. Do kraja kvalifikacija je ostalo još pet utakmica

Trener mlade reprezentacije je Ljubinko Drulović, a Milosavljević je angažovan sa licencom profesionalca.

Zaviša Milosavljević, Ljubinko Drulović

Do sada je bio selektor reprezentacija Pakistana, Lesota i Kirgistana, a u Ruandi je njegov klub postao šampion i osvajač kupa te države. U Srbiji je trenirao reprezentacije mladih do 16 i 19 godina i bio trener više klubova u Srbiji i Crnoj Gori.

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[NAJAVA] Promocija zdravog načina života u Sportskom centru. Lek zamenite fizičkom aktivnošću

Marija Dimitrijević

Borski karatisti u Super ligi osvojili šest zlatnih medalja

Ist Media

Narodna poslanica novi predsednik Fudbalskog kluba „Bor 1919“

Ist Media
X