HronikaTema danaНекатегоризовано

Policija spasila od požara imovinu Gorana Petrijanovića iz Zlota

BOR, (IST Media) Ovogodišnji trud poljoprivrednika Gorana Petrijanovića iz Zlota ostao bi uzaludan a njegova porodica gladna, da nije bilo interventne brigade Policijske uprave u Boru. Požrtvovanom borbom koja je trajala skoro pet sati, pomogli su mu da ugasi požar koji je sinoć oko 22.30 zahvatio njegovo imanje na starom zlotskom putu šest kilometara od Brestovačke banje.

 

„Nemam reči kojima bih se zahvalio interventnoj brigadi na pomoći da sačuvam ono od čega živimo moja porodica i ja“, rekao nam je uzbuđeno ovaj domaćin.

 

Kaže da se vatra pojavila potpuno neočekivano, jer nigde u blizini nije paljeno strnjište, pa sumnja da je uzrok požara ljudski faktor.

 

 

„Ćerka me je sva usplahirana probudila i rekla da je plamen zahvatio seno u pomoćnoj prostoriji na pojati. Istrčao sam iz kuće i u tom momentu vatra je već zahvatila senik. Toliko sam bio u panici da se nisam setio ni broja telefona vatrogasne službe već sa pozvao policiju. Stigli su iz Bora u roku od 20 minuta i pomogli mi kofama u gašenju, a kada su stigli vatrogasci koje su oni pozvali, nastavili su da pomažu i njima sve do pola pet“, rekao nam je Petrijanović.

 

Kaže da su zajedničkom akcijom uspeli da spasu čak 3.000 bala sena, sedam krava i desetak ovaca koji bi sigurno izgoreli.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pijan prevozio migrante bez vozačke dozvole i još napravio sudar

Ist Media

Za sat i po dve saobraćajne nezgode na novom putu ka Zaječaru

Ist Media

PRIPREME ZA GREJNU SEZONU: Trojica muškaraca uhvaćena u krađi drva

Miloš Marković
X