Novi prvoligaš, rukometni klub Bor, uspešno započeo pripreme za novu sezonu

348 0

BOR, (IST Media) Rukometaši Bora savladali su rukometni klub „Jagodina“ iz tog grada, i na uspešan način započeli pripreme za ovogodipšnje takmičenje u Prvoj ligi Srbije „Istok“.

 

Rukometni klub Bor pojačan sa nekim igračima Partizana i Crvene Zvezde

 

“Borski rukometaši su novajlije u toj ligi i ekipa je sa kondicione pripreme započela 2. avgusta. Veoma ozbiljno se radilo jer je klub podmlađen i pojačan mladim igracima iz Crvene zveze i Partizana”, kažu u upravi kluba i optimistički najavljuju napad na na prva dva mesta koja vode u baraž za ulazak u Super ligu Srbije.

 

 

 

U sredu Borani igraju pripremnnu utakmicu sa novim superligašem, ekipom iz Zaječara od 17 sati u tom gradu, a u petak na svom parketu od 18.30h dočekuju takođe novog prvoligaša, ekipu Velike Plane.

 

Osim toga, 9. septembra počinje Medjunarodni turnir u Pirotu, gde učestvuju timovi iz Srbije i Makedonije, između ostalog i borski prvoligaš.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Volontirajte i upoznajte svet

Piše - 13. May 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Timočki omladinski centar i Mladi Istrazivaci Srbije organizuju danas u Zaječaru promociju međunarodnih volonterskih kampova.…

Uspon na Vršku čuku

Piše - 21. October 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U subotu 24. oktobra sekcija odreda izvidjača “Timočani” pod nazivom „Timočki divljaci“ organizuje uspon na…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X