DruštvoTema danaНекатегоризовано

„Bebironče“ uredilo prilaz školi „3. oktobar“

BOR (IST Media) Udruženje roditelja „Bebironče“ dalo je svoj doprinos u sređivanju škole „3. oktobar“ pred početak školske godine. Uređen je prilaz školi i napravljena rampa za decu sa posebnim potrebama. Iznos donacije je 60.000 dinara.

 

Uz pomoć borskih privatnih preduzeća koja su donirala materijal, kao i aktivnosti članova udruženja, betoniran je prilaz školi, koji je bio u jako lošem stanju, te će učenici ove škole u novoj školskoj godini imati potpuno uređen ulaz u školu.

 

skola-3.oktobar-stepenište
Oronulo stepenište bilo nebezbedno za đake

 

„Udruženje se informiše koje su potrebe dece, i nakon što su nam ukazali na ovaj problem, mi smo se potrudili da koliko smo u mogućnosti, pomognemo i olakšamo i deci i roditeljima“, rekla je za IST Media Olivera Marjanović iz udruženja „Bebironče“.

 

Direktorka osnovne škole „3. oktobar“ , Snežana Savićević istakla je da je uređenje stepeništa i platoa od izuzetnog značaja za školu.

 

3.oktobar- stepenište
Novi izgled prilaza školi „3. oktobar“

 

„Zahvalni smo jer je udruženje odabralo našu školu. Sada su i đaci i roditelji, ali i zaposleni bezbedniji“, rekla je Savićević za IST Media.

 

Iz udruženja „Bebironče“  već najavljuju nove projekte, pa tako i mogućnost izgradnje parka na Savači, čime bi se doprinelo povećanju boravka u prirodi najmlađih.

 

„Imamo ideju da pronađemo donatore za izgradnju avantura parka na Savači za boravak dece u prirodi“, rekla je Majranović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X