KulturaНекатегоризовано

Promocija knjige „Ilustrovani rokenrol vodič“

ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) U organizaciji Ustanove Gitarijada, u sredu 8. aprila u klubu “Klupče” u Zaječaru biće promovisana knjiga “Ilustorvani rokenrol vodič” autora, Davida Vartabedijana (izdavačka kuća “Pčelica”).

 

11136649_855832994455507_7233693356036372579_n
Foto: Ustanova Gitarijada

 

Rokenrol vodič je Ilustrovana knjiga uz koju će najmlađi imati priliku da se upoznaju, a stariji rokeri da se podsete na blistave karijere najvećih ikona rok muzike, kroz prizmu likovnog umetnika i rokenrol novinara, Davida Vartabedijana.

 

Nakon promocije, koja počinje u 20 sati, u muzičkom delu programa nastupiće sam Vartabedijan, koji će predstaviti i svoje umeće u dižejingu.

 

Podsetimo, prošlog meseca je David Vartabedijan, uz Branimira Loknera, Dušana Mladenovića i Milana Jovanovića, učestovao i na tribini “ROCK ’N’ ROLL I STRIP KULTURA“. Tribini je prisustvovao veliki broj ljubitelja stripa i rokenrola, okupljenih oko muzičke i strip berze, koje je u Domu omladine Beograda organizovala Ustanova Gitarijada Zaječar, u okviru celodnevne promocije 49. Gitarijade.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Poznati svi laureati pozorišnih Dana Zorana Radmilovića. Mikiju Krstoviću nagrada za najbolju glumu Festivala

Ist Media

[NAJAVA] Beogradski džez kvartet u Muzičkoj školi

Ist Media

Bor kroz vekove: tragovi rudarstva od bronzanog doba do danas

Ist Media
X