DruštvoНекатегоризовано

40 miliona dinara za rekonstrukciju 3 osnovne škole

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Ministarstvo prosvete je, za rekonstrukciju tri osnovne škole na teritoriji grada Zaječara, u Velikoj Jasikovi, Zvezdanu i Zaječaru, izdvojilo 40 miliona dinara, prenosi portal zajecar.info.

 

Radove na renoviranju izdvojenog odeljenja Osnovne škole “Hajduk Veljko” u Zvezdanu obišao je Velimir Ognjenović, gradonačelnik Zaječara sa saradnicima.

 

“Pre nekoliko dana krenuli su radovi na rekonstrukciji škola. U ovoj školi, radi se krovna konstrukcija, popravka plafona i zamena rasvete. U narednom periodu, radiće se i na zameni stolarije, tako da će učenici dobiti bolje uslove za rad”, istakao je Ognjenović.

 

renoviranjeskolezvezdan

 

Foto zajecar.info

 

“Osnovna škola u Zvezdanu izgrađena je pre 120 godina i bila je potpuno zrela za rekonstrukciju”, rekao je direktor ove škole Slobodan Miletić.

 

“Ulaganje u obrazovne ustanove na području Grada Zaječara se nastavlja, a briga o najmlađima mora da bude prioritet za svaku lokalnu samoupravu”, rekao je pomoćnik gradonačelnika Vladislav Milojević.

 

Izdvojeno odeljenje Osnovne škole “Hajduk Veljko” u Zvezdanu ima oko stotinak učenika od prvog do osmog razreda.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U toku su radovi na uređenju Bora. Na red došao parking u ulici Jovana Dučića

Miloš Marković

Učenici generacije u Boru. Ponos grada na bilbordima

Miloš Marković

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X