Živorad Petrović povodom Dana opštine Bor: “Lestvica postavljena visoko”

689 0

BOR, (Milena Stanojković) – Obeležavanje 3. oktobra, Dana opštine Bor, ujedno i godišnjice oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu, upriličeno je Svečanom akademijom u sali bioskopa “Zvezda” u Boru.

 

U prisustvu brojnih zvanica i domaćina iz opštinske uprave, prisutnima su se obratili predsednik SO Bor, Dušan Marković i predsednik opštine Bor, Živorad Petrović.

 

zivorad petrovic“Mi smo, u lokalnoj samoupravi, postavili lestvicu dosta visoko, i postavićemo je uvek tako. Što se mene tiče, nikad neću biti zadovoljan onim što je urađeno, uvek ću težiti da se uradi još bolje”, rekao je u svom obraćanju Živorad Petrović.

 

On je, kao prioritetne zadatke lokalne samouprave, najavio uređenje vodovoda u Šarbanovcu i završetak započetih radova u selima Gornjane, Luka i Tanda, čime će biti zaokružen sistem vodosnabdevanja u svim selima borske opštine.

 

Prema njegovim rečima, u planu je i završetak puta prema Zlotu, kao i sanacija svih osnovnih i srednjih škola u opštini Bor.

 

Najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola u borskoj opštini dodeljeni su lap top računari, a po završetku Svečane akademije, održan je koncert beogradske grupe “Duo moderato“, koja je nedavno u Boru snimila spot za svoju pesmu.

 

Nastavak proslave obeležavanja Dana opštine usledio je koncertom grupe “Kiki Lesendrić i Piloti” u amfiteatru Doma kulture.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X