DruštvoНекатегоризовано

Za Media: Vlast u Zaječaru krši pravo građana na objektivno informisanje (VIDEO)

Saopštenje ZA MEDIA i istraživanje rada nove vlasti u Zaječaru.

 

dokument featuredObaveštavamo javnost i nadležne državne organe da se u Zaječaru na najgrublji način krši pravo građana na objektivno informisanje, tako što se medijima koji ne glorifikuju rad Gradske uprave, onemogućava da rade i izveštavaju sa skupova i događaja koje grad organizuje.
Jedina “greška” naše televizijske produkcije koja izveštava za nacionalne TV emitere je to što smo se usudili da javno ukažemo na očigledne zloupotrebe i sukob interesa koji su počinili Saša Mirković, predsednik skupštine grada Zaječara i neformalni vlasnik televizije Best i Velimir Ognjenović, gradonačelnik Zaječara i doskorašnji direktor televizije Best.
Zbog toga apelujemo da se u Zaječaru poštuje Zakon o javnom informisanju i da nadležni državni organi ispitaju zloupotrebe čelnih ljudi gradske uprave.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X