Za Media: Vlast u Zaječaru krši pravo građana na objektivno informisanje (VIDEO)

825 2

Saopštenje ZA MEDIA i istraživanje rada nove vlasti u Zaječaru.

 

dokument featuredObaveštavamo javnost i nadležne državne organe da se u Zaječaru na najgrublji način krši pravo građana na objektivno informisanje, tako što se medijima koji ne glorifikuju rad Gradske uprave, onemogućava da rade i izveštavaju sa skupova i događaja koje grad organizuje.
Jedina “greška” naše televizijske produkcije koja izveštava za nacionalne TV emitere je to što smo se usudili da javno ukažemo na očigledne zloupotrebe i sukob interesa koji su počinili Saša Mirković, predsednik skupštine grada Zaječara i neformalni vlasnik televizije Best i Velimir Ognjenović, gradonačelnik Zaječara i doskorašnji direktor televizije Best.
Zbog toga apelujemo da se u Zaječaru poštuje Zakon o javnom informisanju i da nadležni državni organi ispitaju zloupotrebe čelnih ljudi gradske uprave.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 2 comments

  1. Inspektor Nes-alomivi |

    Najveća korupcija, nezakonito, protivpravno, protivustavno i protivno potvrđenim međunarodnim ugovorima, locirana je upravo u sudstvu i tužilaštvu, koje treba građane da štite od tih štetnih pojava !!!

    Pomenute institucije koje trebaju da dele pravdu i istinu, zapravo su najveća nesigurnost građanima, jer u tim institucijama najmanje ima pravde, ili je uopšte nema.

    Odgovori
  2. Pingback: NUNS reagovao zbog sumnje u zloupotrebu budžeta grada ZaječaraVesti iz Bora – Ist Media

Leave a comment

Your email address will not be published.

X