DruštvoVideoZiđin

[VIDEO] Požar unesrećio porodicu Čokanović. U pomoć pritekle kolege i Srbija Ziđin Majning

Negoslav Čokanović

Foto: Ist media

U požaru koji je izbio u noći između nedelje i ponedeljka, vatrena stihija odnela je za tili čas veliki deo onoga što je stekla porodica Čokanović iz Metovnice.

Vatrogasci iz Zaječara i Bora uspeli su sa četiri vozila da spasu stambeni objekat ove porodice, ali i okolne kuće koje su mogle da budu zahvaćene požarom. Čokanovićima su izgorele pomoćne prostorije u kojima su držali poljoprivrednu mehanizaciju, traktor, mašine, alat i namirnice za stoku i zimnicu.

Od kuce ostalo zgariste

Pretpostavlja se da je požar izazvalo varničenje sijalice, a šteta se procenjuje između 15.000 i 20.000 evra.

Čokanović kraj izgorelog traktora
Negoslav Čokanović kraj izgorelog traktora

Starini Jovanu Čokanoviću san je prekinula buka koju je izazvalo pucanje guma na parkiranom traktoru. Neuspevajući da zadrži suze, kaže da je plamen već zahvatio celu zgradu pa je u pomoć dozivao komšije koje su spavale, ne znajući za dramu koja se odvijala nedaleko od njih.

Jovan Čokanović
Stari Jovan nije mogao da zadrži suze

Očajan je i njegov sin Negoslav, nadzornik radionice u građevinskom sektoru Srbija Ziđin Majning, koji nam je pokazao nastalu štetu i izgoreli traktor kojim su obrađivali zemlju.

Prvi su Čokanovićima pritekle u pomoć kolege, ali i kompanija koja je angažovala mehanizaciju kako bi se raščistile posledice požara.

Kolege su prve priskocile u pomoc
Kolege su prve priskočile u pomoć

Uradićemo sve kako bismo pomogli njegovoj porodici da prebrodi ove teške trenutke. Nemirnice smo već obezbedili i uručili smo ih porodici Čokanović, a biće dodeljena i novčana pomoć, obećao je Wu Yanhui, zamenik menadžera gradjevinskog sektora kompanije Serbia Zijin Mining.

Wu Yanhui

S obzirom da dolaze hladni dani, u Srbija Ziđin Majning obećavaju da će učiniti sve da se porodica Negoslava Čokanovića što pre vrati svakodnevnim aktivnostima i da nesmetano nastave život.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

On je legenda. Došao na Borsko jezero da slika a mašta o skulpturi

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X