DruštvoVideoŽivot na ivici ruleta

[VIDEO] Epidemiološka situacija uticala da se poveća broj zavisnika od kocke

U poslednjoj emisiji serijala ,,Život na ivici ruleta’’ napravili smo paralelu između zakonskih rešenja u Srbiji i nekim inostranim zemljama, aktuelizovali smo temu u odnosu na situaciju izazvanu korona virusom i na koji način je epidemijska izolacija uticala na zavisnike od kockanja. Govorili smo o uticaju atraktivnih reklama u kojima se pojavljuju idoli mladih koji ih pozivaju u kladionice kao i o uticaju novih, digitalnih tehnologija na kockanje.

 

Sagovornici kroz pet emisija bili su: dr Ivajlo Ilijev – psihijatar, dr Margo Božinović – Stanojević, Dejan Stanković – centar za edukaciju i odvikavanje od kockanja Herc time, Maja Vukosavljević – psiholog, Sanja Trajkov – specijalni pedagog/ defektolog, Jelena Krstić – psiholog i Tatjana Cvetković – psiholog.

U realizaciji projekta učestvovali su: Saša Trifunović – urednik, koordinator i novinar, Marija Marinković – novinar, ispred NPress snimanje je obavio snimatelj i montažer Dejan Marković, tehničku podršku, ton, rasvetu i drugu kameru pružio je ispred NPress Jovica Zečević.

Projekat „Život na ivici ruleta“ sufinansiralo je Ministarstvo kulture i javnog informisanja RS.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Sa sednice Štaba za vanredne situacije. Deponija gori, a izvorišta presušuju

Miloš Marković

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X