DruštvoVideoŽivot na ivici ruleta

[VIDEO] Epidemiološka situacija uticala da se poveća broj zavisnika od kocke

kocka

U poslednjoj emisiji serijala ,,Život na ivici ruleta’’ napravili smo paralelu između zakonskih rešenja u Srbiji i nekim inostranim zemljama, aktuelizovali smo temu u odnosu na situaciju izazvanu korona virusom i na koji način je epidemijska izolacija uticala na zavisnike od kockanja. Govorili smo o uticaju atraktivnih reklama u kojima se pojavljuju idoli mladih koji ih pozivaju u kladionice kao i o uticaju novih, digitalnih tehnologija na kockanje.

 

Sagovornici kroz pet emisija bili su: dr Ivajlo Ilijev – psihijatar, dr Margo Božinović – Stanojević, Dejan Stanković – centar za edukaciju i odvikavanje od kockanja Herc time, Maja Vukosavljević – psiholog, Sanja Trajkov – specijalni pedagog/ defektolog, Jelena Krstić – psiholog i Tatjana Cvetković – psiholog.

U realizaciji projekta učestvovali su: Saša Trifunović – urednik, koordinator i novinar, Marija Marinković – novinar, ispred NPress snimanje je obavio snimatelj i montažer Dejan Marković, tehničku podršku, ton, rasvetu i drugu kameru pružio je ispred NPress Jovica Zečević.

Projekat „Život na ivici ruleta“ sufinansiralo je Ministarstvo kulture i javnog informisanja RS.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Povređena dva učenika na osvetljenim pešakim prelazima kod škola!

Ist Media

Gimnazijalci prikupljaju novac za novogodišne paketiće namenjenih socijalno ugroženoj deci

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X