Društvo

Uz podršku UNICEF-a Bor među gradovima koji pružaju podršku roditeljstvu

unicef

Grad Bor je jedan od šest gradova koji je potpisivanjem sporazuma o saradnji postao korisnik  projekta “Podrške lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika  i praksi podrške roditeljstvu” koji realizuje stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz podršku UNICEF-a u Srbiji.

Cilj projekta je briga  o ranom razvoju dece i podrška roditeljstvu.

Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora se zahvalio UNICEF-u i SKGO na prilici da Bor bude deo jednog ovako značajnog projekta.

Kroz ovaj projekat uključili smo Dom zdravlja, Patronažnu službu, Predškolsku ustanovu „Bambi“ i  Centar za socijalni rad, a naša je želja da kroz aktivnosti Grada Bora i lokalnih službi povežemo sve relevantne činioce koji mogu da utiču da se stvore bolji uslovi za roditeljstvo, rekao je gradonačelnik Bora.

Podrška se ogleda u unapređenju usluga i programa podrške roditeljstvu i ranom razvoju kroz jačanje kapaciteta jedinica lokalne samouprave za međusektorsku saradnju u obezbeđivanju kontinuiteta, kvaliteta, dostupnosti usluga podrške roditeljstvu, posebno ugroženim porodicama.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X