UMESTO 88 TITOVIH RUŽA niče nov poslovni objekat. Evo kako će izgledati

362 3
lokal IV MZ 2

BOR, (IST Media) Nakon četiri decenije od smrti predsednika SFRJ Jospia Broza Tita, i na dan kada se proslavljao 25. maj, Dan mladosti, obelodanjeni su planovi za objekat koji će nići umesto parka u kome je krajem sedamdesetih posađeno „88 Titovih ruža“.

Na lokaciji u IV Mesnoj zajednici kraj Nove tržnice, biće izgrađen višenamenski poslovni objekat.

Načelnik odeljenja za urbanizam, građevinske, komunalne, imovinsko-pravne i stambene poslove gradske uprave Bor Dragan Jelenković, objasnio je da će lokali sadržati igraonice, nekoliko lokala druge namene i manji restoran, uz nekoliko soba za izdavanje, kao i javna česma u neposrednoj blizini.

U tom objektu sigurno neće biti noćni klub ili diskoteka, što znači da stanari okolnih zgrada ne moraju da brinu zbog buke. Sa gornje strane biće postavljen manji park za decu sa dečijim rekvizitima, a postojeća pešačka staza biće uređena rampom za invalidna lica i rukohvatima sa obe stane, rekao je Jelenković za IST Media.

On je dodao da će duž cele staze biti postavljeno led osvetljenje. Deo prema postojećem parkingu deliće potporni zid koji će takođe biti osvetljen led rasvetom.

Prema rečima Jelenkovića, na osnovu Plana generalne regulazije Bor, ovaj prostor je predviđen za igradnju poslovnog objekta koji će, zajedno sa postojećim poslovnim objektom „Nova trznica“, predstavljati poslovnu celinu.
Izvođač radova je privatnik Vukoje Radovanović koji će i donirati uređenje javne površine koje pripadaju Gradu Boru.
Očekuje se da objekat bude završen najkasnije do kraja godine.

 

Evo i detaljnih fotografija projekta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 3 comments

 1. Unistavanje i ovo malo prirode koja nam je ostala. Nisu sposobni ni da okrece sta je Tito napravio, ni da zaliju sta je zasadio. Pamtite… Pamtite sve sto su uradili.

  Reply
 2. Dno. Štetočine jedne. Da ima nekoga ko će otvoreno da kaže kako je par „investitora“ pokupovalo plažu na jezeru, izgradili objekte, pa im je sve malo. I ne samo to. Hotel u centru grada – ruglo, ekspres-restoran, i još mnogo toga.
  Užas jedan.

  Reply
 3. Druze Tito eto izdadose revoluciju.Oterase nas na zavod za zaposljavanje .
  Pokradose fabrike pa sad zidanjem hoce da operu pare.
  Sve bi da zabetoniraju i asvaltiraju.
  Pumpe igraonice tajni bordeli kladionice.
  Druze Tito vaskrsni pa nas povedi opet u borbu za proletere i narod.

  Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X