Društvo

Učenicima generacije dodeljeni laptopovi

ucenici generacije 2022 2023

Foto: Ist media

Učenicima generacije osnovnih i srednjih škola u Boru, danas su uručene nagrade uz želje da sa istim uspehom nastave dalje školovanje.

Laptop računari, knjige i novčane nagrade, dobili su Milica Kitanović, Neda Ilić, Petar Rakić, Jovan Šerbula, Sara Dobromirović, Jana Rajić, Kristina Avramović, Saša Konstandinović, Sara Vujinović, Anastasija Marković, Petra Jovanović i David Lapadatović.

Njih su danas u sali Skupštine Grada pozdravili gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i član Gradskog Veća zadužen za obrazovanje – Aleksandar Bogosavljević, koji je rekao da je danas ponosan na njih, da će Grad nastaviti da podržava najbolje čenike i da se razmišlja da u budućnosti budu nagrađeni putovanjem.

Gradonačelnik Bora je rekao da ove nagrade treba da u budu motivacija i drugim učenicima da slede svoje vršnjake.

Učenik Petar Rakić je završio osnovnu školu “Branko Radičević” i kaže da mu ova nagrada predstavlja veliku motivaciju da se pronađe u oblasti koju voli, a to trenutno matematika.

Anastasija Marković je nakon upravo završene srednje škole upisala metalurško inženjerstvo na Tehničkom fakultetu u Boru, gde će joj laptop i te kako koristiti.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Povređena dva učenika na osvetljenim pešakim prelazima kod škola!

Ist Media

Gimnazijalci prikupljaju novac za novogodišne paketiće namenjenih socijalno ugroženoj deci

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X