Društvo

Učenicima generacije dodeljeni laptopovi

ucenici generacije 2022 2023

Foto: Ist media

Učenicima generacije osnovnih i srednjih škola u Boru, danas su uručene nagrade uz želje da sa istim uspehom nastave dalje školovanje.

Laptop računari, knjige i novčane nagrade, dobili su Milica Kitanović, Neda Ilić, Petar Rakić, Jovan Šerbula, Sara Dobromirović, Jana Rajić, Kristina Avramović, Saša Konstandinović, Sara Vujinović, Anastasija Marković, Petra Jovanović i David Lapadatović.

Njih su danas u sali Skupštine Grada pozdravili gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i član Gradskog Veća zadužen za obrazovanje – Aleksandar Bogosavljević, koji je rekao da je danas ponosan na njih, da će Grad nastaviti da podržava najbolje čenike i da se razmišlja da u budućnosti budu nagrađeni putovanjem.

Gradonačelnik Bora je rekao da ove nagrade treba da u budu motivacija i drugim učenicima da slede svoje vršnjake.

Učenik Petar Rakić je završio osnovnu školu “Branko Radičević” i kaže da mu ova nagrada predstavlja veliku motivaciju da se pronađe u oblasti koju voli, a to trenutno matematika.

Anastasija Marković je nakon upravo završene srednje škole upisala metalurško inženjerstvo na Tehničkom fakultetu u Boru, gde će joj laptop i te kako koristiti.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Sa sednice Štaba za vanredne situacije. Deponija gori, a izvorišta presušuju

Miloš Marković

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X