U SUDARU nedaleko od Bora POVREĐENA TRUDNICA

374 2
sudar trudnica foto istmedia

BOR, (IST Media) U dve saobraćajne nesreće koje su se večeras dogodile u razmaku od samo 30 minuta nedaleko od Bora nije bilo teže povređenih, a trudnica koja je bila putnik u jednom od automobila, zbrinuta je u borskoj bolnici i oseća se dobro.

Kako saznaje IST Media, u dve saobraćajne nesreće večeras između 19 i 19.30 sati nedaleko od raskrsnice ka Borskom jezeru i skretanja ka Brestovcu, samo srećom nije bilo teže povređenih.

O težini povreda učesnika saobraćajnih nesreća nismo mogli da dobijemo nikakvu informaciju jer dežurni lekari trijaže Opšte bolnice Bor nemaju ovlašćenja da za medije daju bilo kakvu izjavu, a izjavu nismo mogli da dobijemo ni od direktora bolnice dr Gorana Joksimovića , koji je jedini ovlašćen za to, jer je bio nedostupan.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo usled klizavog kolovoza i neprilagođene brzine, a policija koja je izašla na lice mesta izvršila je uviđaj.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 2 comments

  1. Dr Joksimović je nedostupan za ono što primarno jeste njegov posao. Ovih je dana zauzet jer skuplja potpise po kućama. Užas.

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X