U Sportskom centru u Boru od danas ponovo u upotrebi i sauna

436 3
ilustracija

BOR, (IST Media) U Sportskom centru u Boru kraj zatvorenih bazena, od danas je ponovo u upotrebi i sauna čija jednodnevna upotreba košta 100 dinara.

 

Ovo je pozitivna vest za sve ljubitelje uživanja u sauni i hedoniste, kojih je u Boru veliki broj. Da je to tako, videlo se već danas, kada je kupača bilo znatno više nego uobičajeno.

 

Sve ljubitelje rekreacije obradovala je i činjenica da je u hodniku za presvlačenje odnedavno ponovo u funkciji podno grejanje, što boravak čini još prijatnijim.

 

Voda u velikom bazenu je 23, a u malom 28 stepeni. Ulaznica za bazen je 100 dinara.

 

Jedina zamerka kupača je očajno stanje u kupatilu u kome su, zbog višegodišnje nebrige,  još uvek dotrajali i neispravni tuševi, pokvarene instalacije i prilično ruinirani plafoni i zidne pločice.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 3 comments

  1. wikipedia 🙂 

   Илустрација може бити цртеж, слика, фотографија или други облик уметности. Сврха илустрације је да декорише причу, песму или део текстуалне информације (као што је чланак у новинама), традиционално визуелно представљајући неки део описа у тексту.

   Odgovori
 1. Ma bio sam u sauni čim sam video ovo, i opšte nema ova ilustracija unutra! Uopšte nisu ni bile curice.. Izgleda da ilustracija  nije ono što sam pomislio ja, kao i ovaj lovac..

  Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X