Hronika

U Majdanpeku NAPADNUT PREVODILAC kompanije ZIĐIN

majdanpek zgrada opstine

MAJDANPEK, (IST Media, foto: J. Bujdić Krečković) – Predsednik Opštine Majdanpek Dragan Popović, izjavio je da je u sredu uveče žena zaposlena kao prevodilac u kinesakoj kompaniji Ziđin u tom gradu, bila fizički napadnuta od strane jednog meštanina.

On je osudio nasrtaj na nju i ocenio da je napad usledio zbog “mržnje prema toj kineskoj kompaniji”.

Majdanpek je oduvek bio multinacionalna sredina u kojoj vlada duh tolerancije i zbog toga lokalna samouprava osuđuje svaki vid napada i ugrožavanja mirnog suživota među pripadnicima brojnih nacionalnosti koji u njemu žive, rekao je Popović u izjavi za TV Bor.

On je pozvao sve Majdanpečane da se prema kineskoj kompaniji i njenim radnicima ponašaju prijateljski i podsetio da je kineska kompanija uložila značajna sredstva u razvoj rudnika i do sada zaposlila 300 radnika.

Popović je rekao da je policija brzo reagovala nakon prijavljenog slučaja i dodao da će i dalje voditi računa o bezbednosti zaposlenih u kineskoj kompaniji.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Hapšenje u Boru: Udarali čoveka u glavu pa ukrali 50.000 dinara

Ist Media

Hapšenja i prijave zbog nasilja u porodici i krađe bakra

Ist Media

Havarija na separaciji uglja u Grljanu kod Zaječara – dve osobe poginule, jedna povređena

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X