U ime Zaječaraca, gradonačelnik Boško Ničić OPROSTIO Aleksandru Milikiću NEPRIKLADNU IZJAVU

2329 0

ZAJEČAR, (IST Media, foto: Facebook) Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, izjavio je danas da je lepo što se novi predsednik opštine Bor Aleksandar Milikić izvinio Zaječarcima zbog neprikladnih reči izgovorenih o tom gradu 10. marta na konstitutivnoj sednici SO Bor, o čemu smo pisali.

“Potpuno je bila neshvatljiva takva izjava na konstitutivnoj sednici. Ipak, lepo je sa njegove strane što se izvinio, i taj postupak je bio neophodan ne samo zbog građana Zaječara, već i Bora,” rekao je Ničić za Ist media.

Prvi čovek Zaječara upozorava da neprikladne izjave mogu dovesti do netrpeljivosti žitelja dva grada.

“Milikiću sam čestitao na funkciji predsednika opštine i podsetio da više od 15 godina pokušavam da izgradim dobre odnose između dva grada, koji ovakvim ispadima mogu biti narušeni”, rekao je on.

Ničić kaže i da gradska vlast Zaječara zdušno podržava predlog da Bor dobije statsu grada i da su tim pre ovakve i slične izjave u budućnosti neprihvatljive.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Vučić pobedio u prvom krugu?

Piše - 2. April 2017. 0
Prema prvim podacima agencije Ipsos na osnovu 45,7 odsto obradjenih podataka iz uzorka predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić osvojio…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X