Politika

U ime Zaječaraca, gradonačelnik Boško Ničić OPROSTIO Aleksandru Milikiću NEPRIKLADNU IZJAVU

ZAJEČAR, (IST Media, foto: Facebook) Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, izjavio je danas da je lepo što se novi predsednik opštine Bor Aleksandar Milikić izvinio Zaječarcima zbog neprikladnih reči izgovorenih o tom gradu 10. marta na konstitutivnoj sednici SO Bor, o čemu smo pisali.

“Potpuno je bila neshvatljiva takva izjava na konstitutivnoj sednici. Ipak, lepo je sa njegove strane što se izvinio, i taj postupak je bio neophodan ne samo zbog građana Zaječara, već i Bora,” rekao je Ničić za Ist media.

Prvi čovek Zaječara upozorava da neprikladne izjave mogu dovesti do netrpeljivosti žitelja dva grada.

“Milikiću sam čestitao na funkciji predsednika opštine i podsetio da više od 15 godina pokušavam da izgradim dobre odnose između dva grada, koji ovakvim ispadima mogu biti narušeni”, rekao je on.

Ničić kaže i da gradska vlast Zaječara zdušno podržava predlog da Bor dobije statsu grada i da su tim pre ovakve i slične izjave u budućnosti neprihvatljive.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X