Kultura

U Boru od septembra verovatno POČINJE SA RADOM BIOSKOP ZVEZDA

sala bioskop zvezda, sasa trifunovic

BOR, (IST Media) – Najavljeno otvaranje pozorišta i bioskopa koji su, zbog pandemije korona virusa, više meseci bili zatvoreni za posetioce, može se očekivati i u Boru, a izvesno je da će vrata gledaocima otvoriti prvo bioskop “Zvezda”.

Direktor Centra za kulturu Danijel Čorboloković, rekao je za IST Media da će bioskop najverovatnije početi sa radom još u septembru, i to uz preporučene mere epdemiologa.

Organizatori treba da se pridržavaju svih preventivnih mera pri organizovanju događaja, koje su dogovorene na sastanku premijerke Ane Brnabić i predstavnika pozorišta, bioskopa i manifestacija. Moraju se nositi maske i poštovati fizička distanca od 1,5 metar, odnosno jednog praznog sedišta između ljudi.

Za sada nije realno očekivati da u Bor gostuju pozorišta iz Srbije, jer je neophodna  tenderska procedura koja može potrajati do duboko u jesen.

Ipak, nije nerealno da se u sali pozorišta (Muzička škola) organizuju programi lokalnog karaktera i u produkciji Centra za kulturu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Veče kineske muzike u hotelu “Jezero”. Dong Đinming virtuoz na erhu zasvirao Tamo daleko

Ist Media

“Gorki smeh” nikad slađi – sa književne večeri satiričnih kratkih formi

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X