Korona

U Boru još 19 pozitivnih na korona virus. Korona zarobila policiju, čak 38 obolelih

BOR, (IST Media) Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok”, u Boru je sa današnjim danom 19 novozaraženih  korona virusom, rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Prema preseku u poslednjih 48 sati, u Boru je 19 novih pozitivnih na korona virus, odnosno, ukupno zaraženih u Boru je 68 (jedan pacijent je izlečen). Od  22 dece, devet je pozitivno na korona virus, i reč je o deci koja žive u porodicama gde su rodielji registrovani kao pozitivni, rekao je Milikić.

Prema njegovim rečima, do sada je 287  Borana testirano na korona virus, i čekaju se rezultati za još 118 testiranih.

Očigledno je da imamo lokalnu transmisiju virusa i da se prenosi sa čoveka na čoveka. Zato moram da kritikujem sve one koji se ne pridržavaju zaštite i propisanih mera, dodao je gradonačelnik.

Prema podacima do kojih je došla IST Media, najviše zaraženih je u Policijskoj upravi u Boru. Od 47 tesiranih, koronom je zaraženo čak 38 priadnika policije ili članova njihovih porodica.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X