Društvo

U Boru gosti IZ VULKANA. Zajednička kancelarija za saradnju Srbije i Rumunije?

BOR, (IST Media) U sali Skupštine grada organizovan je prijem za predstavnike grada Vulkan iz Rumunije na kome je potpisan memorandum o saradnji naša dva grada, saopštila je gradska uprava.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, delegacija Krajove iz Rumunije i Rotari klubova Rumunije, Srbije i Crne Gore, a glavna tema razgovora bila je mogućnost da se, pod pokroviteljstvom UNESCA, u Boru formira zajednička kancelarija za saradnju Srbije i Rumunije.

Ova kancelarija bi radila na zajedničkom učešću na međunarodnim projektima, kao i razmeni studenata, učenika i profesora iz Bora, Krajove, Vulkana i Petrošana.

Delegacije rumunskih gradova Vulkan i Krajova i Rotari klubova Rumunije, Srbije i Crne Gore posetili su Mašinsko-elektrotehničku školu i donirali šest računara.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

Serviser upozorava KADA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA SE ZAPALI

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X