Korona

U Boru formiran punkt za vakcinaciju protiv COVID-19

vakcinacija bor

BOR – Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije grada Bora, na osnovu instrukcija Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, usvojen je zaključak o formiranju punkta za imunizaciju stanovništa protiv Covid-19 na teritoriji grada Bora.

Punkt će biti u prostorijama Kluba za stara lica u ulici Penzionerska 1, u kome će svi građani koji iskažu interesovanje moći da se vakcinišu.

Na ovaj način će se organizovano, uz poštovanje mera zaštite i principa bezbedne imunizacione prakse obaviti što veći broj vakcinacija za kraće vreme, istakla je na sednici gradskog Štaba dr Vesna Radosavljević, direktor borskog Doma zdravlja.

Očekujemo da jedan kontingent vakcina pristigne u toku sutrašnjeg dana, a da svi građani koji su već iskazali interesovanje za vakcinaciju putem portala E-uprava krenu sa vakcinacijom od ponedeljka. Svi oni će blagovremeno biti obavešteni o terminu vakcinacije.” rekla je ona.

Svi građani zaintresovani za vakcinaciju mogu se prijaviti putem portala E-uprava, kao i informisati u epidemiološkoj službi ili kod svog izabranog lekara u Domu zdravlja.

Građanima će od ponedeljka na raspolaganju biti i kontakt telefon Punkta za imunizaciju 030/425-052.

Na sednici se moglo čuti i da je prvi kontingent pristiglih Fajzerovih vakcina do sada primilo 75 zdravstvenih radnika i korisnika Doma za stara lica.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X