TRODNEVNA ŽALOST zbog smrti Bobane Veličković

361 0
bobana2

BOR, (IST Media) Povodom prerane i tragične smrti Olimpijke i reprezentativke Srbije u streljaštvu Bobane Veličković, Grad Bor proglasio je trodnevnu žalost.

U znak poštovanja i sećanja, a u dogovoru sa porodicom, Olimpijskim komitetom Srbije, Ministarstvom omladine i sporta i Streljačkim savezom Srbije, biće organizovana i komemorativna sednica na kojoj će se odati pošta Bobani Momčilović Veličković, o čijim detaljima će javnost biti naknadno obaveštena, saopštila je Gradska uprava.

Za Dan žalosti u Boru proglašeni su 23, 24. i 25. jun.

Grad Bor izgubio je najboljeg sportistu u istoriji sporta u gradu. Na našu ogromnu žalost, u svojoj 31. godini, zauvek nas je napustila Bobana Momčilović Veličković, jedna od najboljih svetskih takmičarki vazdušnim pištoljem u 21. veku, Olimpijka i reprezentativka Srbije u streljaštvu. Životnu scenu je prerano napustio jedan mladi i perspektivni život i ostavio veliku prazninu koja se ne može popuniti. Bobana je svojim velikim dostignućima ostavila neizbrisiv trag u istoriji srpskog, ali i svetskog streljaštva. Iznad svega, bila je sjajan čovek, vrhunski sportista, hrabra, vedra i neprikosnovena, navodi se u saopštenju.

Grad Bor se, navodi se dalje, sa beskrajnom tugom oprašta od naše Bobane i izražava svoje najdublje saučešće porodici i čitavoj sportskoj javnosti Srbije.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X