Društvo

Štab za vanredne situacije: “Pripreme za zimsku sezonu obavljene na vreme”

foto: arhiva

Poverenici Civilne zaštite seoskih mesnih zajednica i članovi Štaba za vanredne situacije na sastanku sa predstavnicima Javno komunalnih preduzeća i Elektro privrede Srbije (EPS), razgovarali su o pripremljenosti službi za predstojeću zimsku sezonu.

Stanje elektro-mreže u selima nije zadovoljavajuće, pa je dogovoreno da se u rešavanje mogućih problema uključe i radnici komunalnih preduzeća.

Napraviće se dinamika hitnih intervencija EPS-a, gde će se meštani uključiti u čišćenje rastinja ispod dalekovoda, a JKP će pomoći u postavljanju dalekovoda kako bi poboljšali trenutnu energetsku situaciju i kako meštani u našim selima ne bi ostajali bez električne energije, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Zaključak je da se sa pripremama počelo na vreme i da ne treba očekivati veće probleme.

Za predstojeću zimsku sezonu obezbeđeno je 25 mašina i preko 50 lica koja će biti aktivno raspoređena na održavanju sela i grada. Sa poverenicima je  dogovorena dinamika čišćenja, kao i mere koje će se preduzeti u slučaju nekih vanrednih situacija.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U toku su radovi na uređenju Bora. Na red došao parking u ulici Jovana Dučića

Miloš Marković

Učenici generacije u Boru. Ponos grada na bilbordima

Miloš Marković

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X