DruštvoZiđin

Srbija Ziđin Majning i ove godine obezbedila ogrev za ugrožene porodice tri sela

 

Raspodelom drva za ogrev u Metovnici, danas je počela  tradicionalna aktivnost kompanije Srbija Ziđin Majning socijalno ugroženim porodicama u Metovnici, Brestovcu i Slatini.

Ove godine obezbeđeno je ogrevno drvo za 87 socijalno najugroženijih porodica tri sela, kroz projekat pod nazivom “Topla zima”.

IMG_0614 Džou Bin Zijin Mining

Danas je jedan od kamiona sa drvima stigao pravo pred vrata porodice Čorboloković u Metovnici, gde živi Silvija, samohrana majka koja se stara o troje dece.

Želim da se zahvalim na ovoj donaciji koja nam zaista mnogo znači, jer nas sedmoro, moje troje dece, majka, baba, deda i ja, živimo samo od dedine male penzije, rekla je Silvija Čorboloković.

Džou Bin Zijin Mining IMG_0616

U toj kineskoj kompaniji, koja upravlja rudnikom bakra i zlata Čukaru Peki, napominju da je ovo samo jedan od projekata kojim kompanija “pokazuje brigu za lokalno stanovništvo na teritoriji grada Bora”.

Menadžer sektora za društvenu i korporativnu odgovornost u Srbija Ziđin Majningu Džou Bin, smatra da je odgovornost kompanije, pored poslovnog uspeha, važno i kroz aktivno učešće u poboljšanju kvaliteta života ljudi u okruženju u kojem posluje.

Džou Bin Zijin Mining

Ova inicijativa ne tiče se samo podele ogreva, već i pružanja topline i podrške stanovnicima u zajednici koju smatramo svojom porodicom. Na ovaj način šaljemo snažnu poruku solidarnosti i podrške zajednici kojoj pripadamo. Verujemo da je očuvanje topline domova osnovno pravo i želja svake porodice i izuzetno smo ponosni što kroz projekat „Topla zima”, za koji su ove godine opredeljena sredstva u iznosu od dva miliona i 88 hiljada dinara, možemo doprineti boljem životu naših komšija. Želja nam je da zajedničkim snagama stvorimo bolju budućnost, održivi razvoj i napredak, jer oni su naša najveća motivacija i nagrada, istakao je Džou Bin.

On je najavio da će do kraja godine u ova tri sela kompanija Srbija Ziđin Majning realizovati program podele osnovnih životnih namirnica.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

Donacijama Srbija Ziđin Majning napravljeno dečije igralište i obnovljene prostorije KUD-a u Brestovcu

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X