Politika

“Srbija protiv nasilja” predala potpise podrške, Tepić poručuje: Ujedinili smo se da bismo obezbedili normalno društvo

 

“Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić već 11 godina vladaju na nasilju, nesigurnosti, osiromašenju građana i proizvodnji straha. Naša lista “Srbija protiv nasilja” se ujedinila da se izborimo za normalno društvo. Mržnja, podele i konflikti umorili su građane. Vreme je da stanemo na put propadanju Srbije i da sprečimo da živimo u nasilničkom društvu” izjavila je potpredsednica SSP i nosilac liste “Srbija protiv nasilja” Marinika Tepić na konferenciji za štampu u RIK-u nakon što je ta lista predala potpise.

Tepić je rekla kako nove generacije nisu ni zapamtile kako izgleda odrastati u državi u kojoj predsednik države neistomišljenike ne naziva zlikovcima i neprijateljima.

koalicija za mir i toleranciju 1

Dugujemo građanima Srbije da se pobrinemo i obezbedimo svima njima dostojanstven život, a da onemogućimo profiterstvo pripadnika režima na tuđoj muci i na kriminalu i korupciji. Oni opet žive svoje ‘90-te i poništavaju sve institucije, navela je ona.

Ona je pozvala sve građane da utiču na svoje porodice, komšije, prijatelje, da svi zajedno sprečimo ovo epsko uništavanje naše države na čelu sa SNS-om i SPS-om.

Izađite  na izbore 17. decembra i pomozite nam da smenimo ovu vlast, rekla je Tepić i naglasila “Znam da svi duboko osećaju nepravdu, ali isto tako znam da je moguće. Možemo da uđemo u 2024. godinu u oslobođenoj Srbiji, u sigurnoj Srbiji bez nasilja i mržnje u kojoj će građani živeti normalno, u kojoj će se znati red, u kojoj će se ceniti znanje i vaspitanje, u kojoj se kriminalci moraju plašiti policije, a ne obrnuto i u kojoj će pravda sigurno biti dostižna”, kazala je nosilac liste Marinika Tepić.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X