PolitikaTema danaНекатегоризовано

SNS: Pobeda na vanrednim izborima u Majdanpeku

vuccichMAJDANPEK, (IST Media) Sprska napredna stranka pobedila je na vanrednim lokalnim izborima, osvojivši 47,66 odsto glasova birača, saopštila je ta stranka na osnovu do sada obrađenih podataka.

 

Prema podacima iz izbornog štaba naprednjaka, Demokratska stranka je osvojila 23,58 odsto glasova, a SPS 17,11.

O

 

SNS će, prema dosadašnjim rezultatima, imati apsolutnu većinu, odnosno 17, od 31 odborničkog mesta.

 

 

Uz bakljadu, u Majdanpeku je već uveliko počelo slavlje pristalica SNS, koji kraj izbornog štaba skandiraju”pobeda, pobeda” i “Vučić, Vučić”.

 

Izborni dan u Majdanpeku je protekao relativno mirno, a na birališta je prema nezvaničnim informacijama, izašlo 58 posto građana.

Donji Milanovac bir mesto 39

 

Narodni poslenik Srpske napredne stranke, Veroljub Arsić, izjavio je da je priželjkivao pobedu, ali i da je siguran da će Majdanpek imati bolji razvoj.

 

Zadovoljan sam rezultatima koje je Srpska napredna stranka ostvarila na ovim izborima. Osvojili smo 47 posto glasova, a to je 17 od 31 odborničkog mesta u skupštini. Bez obzira na promenu rezultata u toku noći, mislim da su građani opštine Majdanpeka odlučili da ovaj grad ne bude na začelju promena koje SNS sprovodi u Srbiji, već da ide u korak sa njima. Mislim da ova opština treba da ima dosta bolji razvoj i uz pomoć države može da ostvari dobre rezultate“,  kaže Arsić.

 

Dejan Vagner, prvi na listi „Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka“ istakao je zadovoljstvo povodom ostvarenih dobrih rezultata i pobede na izborima.

 

Ovo je rezultat koji garantuje stabilno vođenje skupštine. Nadam se da ću biti predsednik, i ako to bude stav stranke, rado ću prihvatiti. Konstituisanje parlamenta očekujemo do kraja septembra“, rekao je Vagner.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X