Politika

SNS odgovorio odgovorio na kritike Draganu Markoviću koji upozorava na zloupotrebu podataka

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem u kome kritikuje odbornika Narodnog pokreta Srbije Dragana Markovića, ocenjući da “uz svake njegove objave izbija ne samo zloba i neutemeljena kritika, već često želja da dokaže kako sve što se radi u Boru nije dobro”.

Ono što on ne vidi zabavljen stalnim menjanjem stranaka – vide građani Bora na svakom koraku. Na s žalost on ne shvata da je prošlo vreme kada je mogao da obećava projekte u koje ni on sam nije verovao, navodi se u saopštenju.

SNS ocenjuje da su građani Bora to prepoznali na svim izborima u proteklih 10 godina i da će. Tako biti i na ovim koji dolaze.

Za razliku od njega, kome smeta napredak našeg grada, mi gradimo pristojan, moderan i jak Bor, Bor na koji ćemo biti ponosni, i u kojem će sva naša deca imati budućnost kakvu zaslužuju. Samo mržnjom zaslepljen čovek ne vidi šta je urađeno u Boru u proteklom periodu. Dok je on proteklih godina bio zabavljen menjanjem stranaka mi smo za to vreme uradili i rekonstruisali preko 300 kilometara puteva. Dok je on rasturao jednu, da bi napravio drugu stranku, mi smo uradili 130 kilometara vodovodne mreže, a neka sela su dobila pijaću vodu nakon 50 godina.

SNS podseća da je vlast za Opštu bolnicu i Dom zdravlja nabavila skener, magnetnu rezonancu, laparaskopski stub, a pri kraju je i projekat nove bolnice koja će početi da se gradi sledeće godine.

U poslednje objavljenom postu na svom facebook nalogu, Marković se osvrnuo na to da se građani Bora pozivaju sa nepoznatih brojeva i od strane nepoznatih lica smatrajući to zloupotrebom podataka koje su ljudi ostavili u raznim institucijama.

Jasno je da vaše podatke, koje ste u “institucijama” sistema ostavili npr. kod konkurisanja za subvencije, prošlogodišnju pomoć za energente i dr. vlast SNS bezobrazno zloupotrebljava i pozivima Vas uznemirava. To su oni. Zovu i uznemiravaju. Ne dajte da vas provociraju. Znaju da svakog dana padaju i žele kroz obmane i tzv. brigu za vaše probleme još malo ostanu na vlasti, napisao je Marković.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Vesić obećao rekonstrukciju puta koje je JP “Putevi Srbije” obećalo pre tri godine

Ist Media

[VIDEO] Dimnim bombama i transparentima, opozicija blokirala rad sednice SO Majdanpek

Ist Media

Marković: Državna revizorska institucija otkrila nezakonitosti u poslovanju Toplane

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X