Korona

Saznajemo: RADNICI SA SELA koji rade u borskim kompanijama od sutra neće moći do radnih mesta

BOR, (IST Media) Od sutra 25. marta, radnici iz borskih sela zaposleni u kompanijama i firmama u Boru neće moći do svojih radnih mesta, jer im je ukinut javni prevoz, saznaje Ist media.

Pokušaj lokalne samouprave da posredstvom email adrese prevoz@bor.rs inicira privrednike da odrede svoje potrebe, na koje će zeleno svetlo dati Vlada Srbije, nije urodio plodom.

Kompanije će zato biti prinuđene da same organizuju prevoz pod određenim uslovima, ali tek pošto Gradska uprava njihove zahteve prosledi Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tek tada će, po dobijenoj saglasnosti, biti doneta dozvola na osnovu koje će se omogućiti prevoz zaposlenih i to na unapred određenoj ruti i definisanim vremenima.

Obaveza kompanija je bila da dostave spisak zaposlenih po smenama, radne naloge, spiskove vozača i registarske brojeve vozila, ali to niko do danas nije uradio.

Kako će više stotine radnika kompanija Ziđin Bor Copper, ali i ostalih firmi sutra na posao, ostaje nepoznanica.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X