Rukometašice Bora u derbiju kola dočekuju Požarevac

713 0

BOR ( IST Media, Vladan Tričković ) U nastavku prolećnog dela prvenstva, u derbiju desetog kola Super B lige za rukometašice, Boranke su u sredu domaćini ekipi Požarevca. Drugi protiv trećeg na tabeli, ŽRK Bor 14 bodova, Požarevac 13.

 

Lider šampionata sa 16 bodova, koji verovatno ima i najjači sastav ove godine, ekipa Juniora, gostuje petoplasiranoj Mladosti u Novoj Pazovi. Ekipa Mladosti je jedan od konkurenata timu Bora za ulazak u viši rang sa druge pozicije, sa 12 bodova. Puno toga će biti jasnije nakon desetog kola, to potvrđuju i reči stratega borskog tima, Zorana Barbulovića : „Na nama je da najbolje odigramo meč, pred, verujem, dobro popunjenom dvoranom Sportskog centra u Boru, da zabeležimo pobedu i nastavimo put ka cilju – plasman u viši rang“.

 

kiza
Zoran Barbulović veruje u svoj tim i u ostvarenje cilja, plasman u najelitniji rang takmičenja

 

„Nemamo većih kadrovskih problema tako da sa nestrpljenjem očekujemo prolećnu premijeru pred našom publikom. Iza nas su dva meseca rada i priprema i sada je na nama da pokažemo koliko možemo. Već se dosta dobro poznajemo, prošao je period adaptacije ako tako možemo da nazovemo prvi deo prvenstva, očekujem još lepršaviju i još kvalitetniju igru mog tima“, rekao je strate. Koristim ovu priliku da pozovem sve istinske ljubitelje rukometa i sporta da dođu i podrže ovaj mlad sastav koji može mnogo i koji dostojno prezentuje borsku rukometnu školu“ – završava trener koji se vratio na mesto uspeha i čiji se pečat rada vidi nakon nekoliko meseci.

 

Derbi meč Super B lige za rukometašice se igra u sredu, 23 . marta, sa početkom u 18 časova u Sportskom centru u Boru.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X