Rezultati Zone Istok: FK Šarbanovac i pored poraza ostao četvrti na tabeli

595 0

fk sarbanovac featBOR, (IS Media, Vladan Tričković) – Ekipa Rudara iz Podvisa, nanela je danas težak poraz fudbalskom klubu Šarbanovac, savladavši ga rezultatom 5:2 u 13. kolu Zone Istok

 

Debitantima iz Šarbanovca je u ovom rangu takmičenja ovo četvrti poraz, ali uz dva nerešena rezultata i sedam pobeda, ipak zauzimaju visoko četvrto mesto na tabeli.

 

Čelnici Fudbalskog kluba Šarbanovac su i pre početka takmičenja najavili da im je primarni cilj opstanak u ligi i formiranje stabilnog i organizovanog kolektiva. 

 

Na čelu zonaškog karavana je ekipa Pukovca koja ima 36 bodova uz dvanaest pobeda i jedan izgubljen meč i najozbiljniji su kandidati za viši rang.

 

Pet bodova manje od Pukovčana ima Đerdap iz Kladova, i nalazi se na drugom mestu na tabeli. Borba za opstanak će, čini se već sada,  biti veoma zanimljiva, a ekipe koje moraju da razmišljaju o tome su Knjaževačko Bučje sa 14 osvojenih bodova, Rtanj iz Boljevca i Negotinski Hajduk Veljko sa 12, Radnički iz Lubnice sa 11, i tri kluba koja imaju po devet bodova i drže fenjer na tabeli – Aleksinački Napredak, Brodoremont iz Kladova i Rudar Alpos sa Aleksinačkih rudnika.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X