Društvo

Pušten u rad BESPLATAN INTERNET većim delom ulice Moše Pijade

BOR, (IST Media) U Boru je nedavno puštena u rad besplatna WiFi zona, koja se proteže ulicom Moše Pijade, od semafora kod Doma kulture do prodavnice Lily, potvrdio je za IST Media gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Svi vlasnici smart telefona će imati mogućnost da se uloguju preko hotspota sa nazivima “PLATO” ili “Bor FreeWiFi” i moći će da surfuju internetom 60 minuta. Nakon toga će uslediti prekid, a nakon pauze, koja zavisi od opterećenja, korisnici će opet moći da pristupe internetu.

Ugradnja servera za besplatan internet urađena je u okviru projekta postavljanja LED rasvete, a ugovor o WiFi zoni je prošog oktobra potpisan sa kompanijom Telekom Srbije.

Načelnik odeljenja za planiranje i razvoj gradske uprave Bor Nebojša Janošević, rekao je da za sada ne postoji ograničenje broja istovremenih korisnika interneta, i da očekuje da neće biti zagušenja budući da je brzina 100 Mb/sec.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

INSTAGRAM KRIVELJ. O pregovorima zbog blokade pohvalila se ministarka, ali bez reči o rešenju

Ist Media

Stranke i udruženja reagovali povodom saopštenja kompanije Srbija Ziđin Koper i blokade puta u Velikom Krivelju

Ist Media

Park u Boru najavljen kao park za kućne ljubimce. Hoće li konačno vlasnici pasa koristiti kese za skupljanje izmeta?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X