Društvo

Prvomajska čestitka Generalnog direktora kompanije Srbija Ziđin Majning Jonga Čena

Serbia Zijin Mining LOGO

Generalni direktor kompanije Srbija Ziđin Majning Jong Čen, zaposlenima u kompaniji Srbija Zijin Mining, građanima Bora kao i svim radnim rudarima u Srbiji, čestitao je prvomajske praznike sa željom da Međunarodni praznik rada, svi provedue u prazničnom duhu, dobrom raspoloženju i sa verom u bolju budućnost.

On je dodao da praznik rada, kao simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti, proklamuje zajedništvo, kolektivni duh.

Naš tim sa 1.100 talentovanih, stručnih i vrednih judi, glavna su pokretačka snaga Srbija Ziđin Majninga , a uspešno ostvarenje iljeva, kontinuliran rast razvoj našeg visokotehnološkog zelenog rudnika Čukaru Peki i sveukupni uspeh poslovanja naše kompanije, ostvaruje se zahvaljujući požrtvovanom radu svakog pojedinca i posvećenosti svih nas Rudarstvo je strateška privredna grana i glavni stub razvoja društva Odgovorna profesija koja nosi rizik. Zato želim da istaknem, da su naši rudari, geolozi, floteri, mineri, bušači, ali i svi ostali zaposleni, hrabri, vredni i radni ljudi, koji požrtvovano i dostojanstveno obavljaju svoj posao.
On je istakao da izuzetno ceni i poštujem trud i rad zaposlenih, i da će bezbednost, zdravlje na radu i viši standard svih zaposlenih uvek biti prioritet kompanije.
Ostaćemo posvećeni poštovanju prava radnika, unapređenju uslova rada i položaja zaposlenih, pružanjem jednakih mogućnosti za razvoj karijere i napredovanje, kako bi svako od vas mogao da ostvari i dostigne najbolju verziju sebe, otkrije svoje skrivene talente i snagu, svakodnevno se usavršava i stiče nova znanja, jer su napredak, rast i zadovoljstvo zaposlenih, garancija napretka kompanije, boljeg života vaših porodica, kao i razvoja Bora i cele Srbije. Uveren sam da će kompanija Srbija Ziđin Majning u narednim godinama biti sinonim najuspešnije rudarske kompanije u Srbiji, a naš Čukaru Peki, prvi visokotehnološki zeleni rudnik u Evropi, koji je postavio najviše bezbednosne i ekološke standarde.
U skladu sa opredeljenjem kompanije “Rudarstvo za bolje društvo” i vrednošću da “Harmonija rađa bogatstvo”, nastavićemo zajedno da gradimo bolju budućnost i za naše zaposlene i za građane Bora, da kao društveno odgovorna kompanija doprinosimo razvoju grada, srpske privrede i ekonomije jer su pozitivne promene, održivi zeleni razvoj i napredak naša najveća motivacija i nagrada.
U svoje lično i ime kompanije želim Vam srećan Međunarodni praznik rada i želim vam puno uspeha u profesionalnom razvoju. Srećno!

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Stranke i udruženja reagovali povodom saopštenja kompanije Srbija Ziđin Koper i blokade puta u Velikom Krivelju

Ist Media

Park u Boru najavljen kao park za kućne ljubimce. Hoće li konačno vlasnici pasa koristiti kese za skupljanje izmeta?

Ist Media

RTS: U Beogradu prijavljena epidemija malih boginja

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X